|
:: -, , . , , , - . - , - . , , , , , : - , , , , , , , … -… -... - ? , ? -? , , . , , , , , . - ? — . - ?! , , ! , , , , . - , , , , , ... - , , ?!, , . , , — , , , . , , , , , . - , , . , . : - , . , , , , , -. -, -. , , — . ? ? -. , — . - , ? , , , , . - , ? ? - , — . , , , , . , -, , . , , , , , , , , . , . , , . , , . , , , . - -, , — , , , , . , , , . . , , . - , - , — , , . - , , . , , . - , ! — , , , . - , , -, , , -, — . , , , . 2. " " , . , , , , , . , , , , . , , . , . , . , , , , . , , , , , . , , . , . , , - . . . , , . , , , , , . - . . , . , , , . , , , . , , , - , . , , . , , , , , , , , . , , , . , , . , , 9 12 . . «» , , , -, , … , , , . - , , ? - ! , ?- , . , , , , , , . , , . , , , . , , , . , , , , , . , , , , , : - , , . , , , … ?.. -?, — . - , . ? – . - , , , ….- . - , , , , . . , ……- , ? , , - -, — , , . - , , — , , — , , , . ! - , . ? – . - , , , — , , . - , ? - ! – , - , , . , , . , , , , , , , , , . , , . , , , , … 3. « » , , . , , , , , , , , , - , , , , , , : - - . - , . , , . - – , , , , – , , , , - , -… - , , , ! – , , – . - , , , — , , , , . , , , . : - , . , -, , , , . . , , , , , , — , . - , « »,- , , , , — . - , , , , . . . , , , , , , : - , , ? - , — . - ?! ?! – , , . 4. "" - , — , . , , , . - -… , , — . - ! – . , , , , , , , , , , , . , , , - , - , – , - , , . , , , — , . , , , . , , . , , . - , , - , — . , , -, . , . , , , . , – , , — , . , . 5. " " , : - - , -. . , , . – , . – ? . , - , , - . , . , - , , . , . , , , – . , , : - , . , . . -? - -, -- , , , …- , . . , , . , , , , , . - , — , . , , . . , , . - - , , . , , , . , , , , , . , . . 6. " " , , : - - , . , . , , , , , , , – . , - , , , , . - , , – , – . , , - , . , , . , , , , , . , , , , , - . … , , . . - , , , — , , - , , . , , . , , . . , . , , . - - ? – , . , , , . - --, — , . – --, , , . - , -, . - , , , , — . – - , , . , ? ! – . , , - – , , . , . , , , . , , , , . -, , ? – .
: -3 #0 01:56 14-03-2010Alexyi
-. - . , , - , () . , . . , . __________________________________________________________________ . , : - , . , , : - ? , , . - . - , . , , , , . , , , , , . , , , , , , , , , , , . , , , , , , , . , , , , , - , - - . , , , , , , , , , , . , , , , , . , . , , , , - , , , . , , , . , , , , . , , . , . , , , . , : - , . , , : - ? , , . - . - , . , , , , . , , , , , . , , , , , , , , , , , . , , , , , , , . , , , , , - , - - . , , , , , , , , , , . , , , , , . , . , , , , - , , , . , , , . , , , , . , , . , . , , , . , . - . , , ? ? |