|
19-21
:
[ 12:24 18-09-2010 | | : 2154]
, ( ) , . - , , , . , , - , ( ). , - , ? , ? , -, , , , -, ( ) , , , , , , -, ( ) . -, , . . , . , - , , . , , . , ( ) ( , ) (- ) ( ). , , , . . , . , . , ? , , 1862 . , , , . , . -, . , : , ?. , , . ? , . . , : : , , ; , . , , . . 1) , . , . , , . . , , . , , , ? , . 2) ? , , , , (, , ..), , , .. . . , , . . . : . , . ( . intelligens , ), , , , , . , . . . . , . . . , . . ( , ) . , . . , , , . . , . , , . , , , , , , ? . ? ? . . ? , , , , , . . . . . , , . , . . , . . ? , , , . , , , . , . , , , , , , ? , , . , ( ). , ( ), , , . , , , , . , , . , , .. ( ), . , , . , : 1) . : - , -. . 2) , . ( ), , . , . 3) . . , . 4) . . ., . . . , . .5 5) . , , . , , , . . . , , . -? , . , , , . , . , , . . 6) , , (. .1) 7) . . : , , , . , . . . 8) (. .1) 9) (), , . , : 1) . , , , ( ). 100%, . : , , , ( ) . , . 2) . ( - II, - ), ( , ). , -, . , . : , , , , , , . 3) 4) . , . -, , -, . , .3. . .1, 2 , . , . , , , . . - (.1-9) , - , .. , . . , . , . . . , , , , , , . . , . . .. . . , , . : . : , , . , . . ? ? ? , . ? , . , . . ? . , , . , ? . , . .. . , , , , . , . , . . , , , , , . . : ? .
:
...
: ?
?! - ?!
, , -: - , ?...
"́ , ".
- , - . ....
. . , ,
. . , . .
,
, , - , - ....
, "", . , . , , - , ....
|