|
5
:
[ 05:12 22-01-2012 | | : 1311]
18. . . . , , . . , . . . . - , . . - . ,- , . , , . . , , . . , , , , , , , , , . . . , . , . - ,- , . - ?- . - ,- . . , . . , , - . - ,- . -. ,- . . - , ?- . -!- , - , . . , , . . , , . - ,- , . -, ,- , !, !. , , : -! . . . - ,- , . - ˸. . . . , ,- , . , , . , , , . - ?- . - ? ! . ,- . . . 19., ! . . . , . . . . . . . . , . , , , . , . , . , . - . , . . , , . . , , . . . -, , . , ,- - , . - , , ?- . - . ,- : - . . . -,- . , . , , , , . . . ! . , , . . . , , , , , , , . . , , , -, , . , , , . - , ,- . - !- , . - - ? ,- . -,- . . , . , . . . , . , , , ! . , , . , , . - ?- , . -. ?- . - . - ! - . -. , . - . . . ,- , . . . ! , , ! . , , , . ! , . , . , . , , , . . , . , . , , . , . . . , . , . . , . , . . , . . , . , , , , , . . . , . , - . , , , : - ! ! . . . - , , , ,- . . , . . -! ! , , . , , . -! , - !- . . - . . - ! ! !- : - ! ! ! , , , , . . . - , ,- , . - , ?- . -,- . - - . . . - , ,- . . , , - , , . , , , . . - ,- , , . , . - !- . . . , , . - ?- . . . , . -, , , , ,- . - ?- : - . . , , . . , , , , . , , . . 20. օ . , , . . . . . . , , . , . , , . , . . . . , , - . . . , , . . . . , . , , . , . , . . . . . , . . . ? , . , . - - , , . . , , . , , . . , . . , , . , , , . : , . . , . , , , : - , ! ! !- . , , . . . , . . , , , . , , . . , , . . . , . , . . . . , , . . . . , . . . , , , . , , . , , , . , . !, , , . , . , , , , . , . , . , , , . . , , . , , , , . , . , . . . , , , , . . , , . , , . , , , , . - ? ?- . . , . - , , , . . . , . - . , . , , , , . , , . . , , -, , , , , , . , , , , , , . . , , , , . , , . - !- , , . , , . - . - , , , . , , , . . , - , . , - . - . , , , . ! , . . , . . . . , , . , , : -! - . . . , - , . . , . . . , , . . , . , . . . , . . ! --!
:
., , . , " " , ....
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
|