|
:
[ 18:07 11-10-2011 | | : 1158]
, . 1. . , , , , -. . - . , , , , . , , , . . , , . , . . . . , , . , ! . . , - . ( - ) . - , , . , , , , . , , . , , . , , . , , . , , , , . . , , , . . . , . . , , . . , ! . . . . , . . . - - - . : -, !- -.- , , , . . . : - ! !- . - . ,- . -. . , , . . - ,- , : -, , . - . , , . . . , . , , . , . , . , , ! . , , , , . - ?- . . . , - , , . ? , . . , . , - , , . , . . . . , , . , . , . - - ?- , . - ,- - . , !!! , - , . . , - , , . . . , . , , , , . , . , ! . . . . , . . , . . , . , . , , , . . . , . . . ! . . . . . , . , . , . . , , , . ! . . , . ? : - . , . 2. . , : - ? ? ? -, . , . , . . , , - . : 22.30 -. 240 . . . 22.43 , , , . - . . - ? , ?- . : 22.40 . . , ». : , , , . , . : 22.45 » . ϻ , , , . . - , . . » ϻ. , . , . , - . ! , . - ! . !- . . . . - . , . -» . ? ? , , - . , , . - , ,- , . , , . , , , . - : - , , , ! , , ? : - , . . , . , , , , . : 22.47 » . , . . . . , , , . , , . , , , » , !.. ! ! ? : - -, . , . , : : 22.48 , . . . . . . . . : -, . ? . . , , ,- . . -. . . . , , , , , . , , , , : - . . , . , . . - ! . , , - . - . . . . , , - . ! . . - , . , . - , - . . . . ,- . , . , , . . . , . . - . , , , , , . . : 22.55 . , . . . . , , , . , , . , , . , . . - . . - . . . ,- -. , . , , . , !!! : -, - ! , , , , , . . , , , , . . . . . . ! , ! , , . . . . . , , . , . . 3. , . . . . , , , . . . , . , , . , , . , , . . . . , . . , . . , . - . . - ,- . . !!! . , . , , . . -, ,- , , . . , . . ! ! . , , . . , , , . , , . . - ?- : - , , . : , . . , . ! ! . . . . . . . , . , . , . , -? . , , , . : 02.58 11, . 03.20 . , . 03.30 . . 04.00 . 04.40 . . . . . . , . . . ? , ? , . . , , , , , , . . . . . , , , . ! . - ! . . . . . . , , . . , . , . , . . . , , . . . . . . . . , , , . , , , , . ! , ! . , . . , , , - . , , , . , - . , , . . . . . . . : 14.10 . . . ! , , . ? , . - , ,- , . . 4. . . . . . , , . -! ?- . , , . -. !- . , . . . л, , , , . , : -, , , ? - ?- . - , ,- - . л . , , . , , . . , . , . , ! . ? , ? ? . , , , . - , - . ! . , . . . ! . , - , , . : 06.00 , . 01 . 06.30 . 07.40 . : -. . , , . , . , , . . , , , , , . , , , , , , . , , , . , . . - . , , , , . , ! . - . , , . . : . . , ? . , , . . . , . - . . , . ! . . . . . . . . , . . , , - ? . . . . , . . . , , , . . , , - . . . . , . . , . . ! , , ? , . , . , -, , . , . . . , . , , . . , . . , , , , . . . . , . . , , . 1 . . , . . . , , , ? , , , , , ? , , . . , . . . , . ? , , . . , ! - , . , , . -, , , , . . , , ?.. ! , ? , , . , , . . , . , , , , , . . , , ? . , . , ? , . , - , . , . . - . . , , . , . . , , . . , -, . . - . - , .
:
" ",
,
,
, .
, ....
. ....
. .
....
. ? - , ! .
, , . , . , ....
. .
. ....
|