|
1
:
[ 08:40 18-01-2012 | | : 1147]
, . . . , . , , . . . , , . , . . . . ? , ? , . - , . ? . 1.. - ? -, ! . , . - ?- . : -, . , , , ,- , , : -! , , . ظ . , . . , , , . , . , , , . . : -, ? -. , . -! ,- . - . ,- . , , : - ! . - ? ,- . -. . ,- : -, . . ? . . - ? , . ,- , . -, . ? - ,- : - . -,- . . , - . - ?- . - . -. ,- . - ,- . - ,- , . , . . -- ! . ?- . . ,- , . -, ,- . - , , , . , . , , , . , , , , . . . . , . , . , , , . , , . ! . - ! -, ?- . - , - ,- . . ˸ , . - ,- . , . . . . , - . , , , . , , , , - . , , , . . . . . , , , , , , , , , . . , , , . , , . . , , , . . , . - , ,- -. - . , , , . - , ,- . , , , , , . ! , . - - ,- . , . 2.. -, , ,- , , . , , . -, . , , , . -!- . - ?- : -, . . : - . . . . . . , , . . ! . , , , . . . . . . - . , , . , . , . , . , . , , . . . . . , , , , -. . , , , : - . , - . , . - . , ,- : - . , -, , . -! ,- . - ?- . - ,- . . , , . , , . ! , , , , . . - . - ?- , -. - ?- . - ? ,- . , . , . , - , , . , . . -,- , : -- . - ,- , . 3.. . , - . , . . . - . . . !.. . . . . . , . , . , , , . , , . -! ! , ,- . , . . , , , , , -, . , . , , . , - , . , , . . , , , : - ! . . - . - !- . . . . -, !- - , , . , . , , , . - ?- . : - . -. ? -!- : - ? -. ,- . - ?- : - . ! . , , . . , , . , . . . . , , , , . . , , . , , . . . - , , , , . . , , : - ! ! , , . -, , , , . . , , , - . . , , , , . , , . . . . , . . , . . , . . -. , . ! , . . , , . - . , , , , - . . . . . , . - . . , .
:
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
80- , , , , , , . . . . , , - ....
|