|
3
:
[ 05:00 20-01-2012 | | : 1582]
11. . . , . . , . - , ,- . - ?- . , , . , . - ,- . - . ,- . - , , ?- . . . , - . . , : ---, . - , ,- , . . - Ը,- . - ,- . - . ,- . , . , -. , , , , - . , , , , . , , , : -, . . : . . . . , , , . 12. . . , . , . . . , , , , , . , . , , , . - ,- . , . - , ,- . . , , . . , . . , , , . , . . . , , , , , , . . . . , , , , , . . . , - . , . . . , , , , . . , , , . . , : ? ? , . , -, , , , . . , , , . , , , . 13. . - , , . , , . . ,- . ! . . . . . . . . . , . . . . , . , . . . . - ! ! !- . . - !- , , , , , : - . . . , , . . . , , . . . , . , , . , ! , . . - . . . --, . . . . . -! ?- . - . - . ,- . : -, , ? - , ,- . . . , . , : - . . - ?- . - , ,- . -, !- , , . . , . . , . , , , , , - . - , ?- , . -. ,- . . . . . . , , . -, !- . , , . . - ! ! , !- , . -! . . , !- , . , . . - . - ?- , . -! . , ,- , . , . . - . - , ,- , . . -!- . . -! ,- - - : - ! . -! ? , ,- : -! . . -! !- . -! ,- . - ,- , : -, ? - ? ?- , . - ,- : - . . , . . , . ? --. . , . - !- , , . , , , , . - ! ! ,- , . , , - . . . . - . , , , . . . , . . . , - , . . . , , , , . ! , . ! . - !- . . . . . - ,- , . . . - ! ! , ? ? ! , . ,- , . 14. , . . . . , , . . , - , , . . . , , , , . , . . , . -, , ?- . - , , ?- . - , ! , . . . ? , ,- . , . . . , , , . . . . . , . . . , , , . . . . . , , . . . - . , . , . . , . . -, , . . -! ,- . , , , , : - , , ,- . , , . - . , . - ,- , . -, -?- . - . -. . . ,- . , , . . . , , . . . , . , , . . - - . . . . , . . . . . -! ˸! ,- . . , . , . . - 31 - , ? ?- . - . . ,- . - . - ?- . -, ,- , . - ? - . . . .
:
., , . , " " , ....
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
|