|
() ( II)
:
[ 07:43 18-01-2013 | | : 2130]
. . . . . . - . , ! , , . , . . , , . . . , , . , , ? ? ( ) . - , . ! . , , , . . . , , . , . . : . , . . ? , , ? . , . ! , , , . - . , , . . , . ! . , . . . ? . . , , . . , ? , ? ? . , , . . . . . . ( ) , ? . ( , ) . ! , , . , , , ! , . . - . ? . - . , - . . , ? . ? ! ! ( ) , , . - . () , . - . . ? ? . . . -. , , ? , , , ? , , ? . - - . , . . ! . . ? . , . . , . , , . , ? , . , , , . , , , ? , . , . ! , ? , ! , ? , . . . . , . , - . ! ! () , ! ! ? , ! , ! ( ) ! ( ) ! , , . , , . , . . , ! ( ) , . . . , . . . . ! ! . , ! ---!!! ! . ---! , . . , , . ! , . . () , ! ! ? ( ) . ! ( ). ! . , - . , ? , ? ( ) , , . ? ( ) ? . . , , . , , . , , . , : , ! . , , - . , , , . ! ( ) , , ! ! , ? ( ) ( ) !!! ! ! ! ! !!! . . . . . , , . , ? , ( ) ? ! ( ) ? , ! ? . , , ! ? ( ) , , . . . -. : ? , . , . , . , ? ? , , , , . . , . , . . . , , . . . , . . . , . . - ! , . ! , , , . , . , , ! (, ) () . , . - , ? ! . - , , . . ! . . . . . . . , . , . . . , ( ) , . ! . - . ! ! . . . ! . , . . . ? ? () . . , . . . . . . , . . , . , . , : ! ! -! (, ) , , . , ! --!!! () ! ! !!! ( ) . . . ( ) . ! - ? ? ! . . . ! , ! . ? ! , ! ( ) . . . . . , , . , . , . ( ) --! , ? () , ? , ? . , , , ? , . ! ! () ! , ! . ! ! (, ) ! ! ! . . . . ! ! ! ! . . . ! ! . . . . ? ? () . . () ? .
:
, . , , .
, , , , , , , ....
- , , ? - ,- .
. , . , , ....
( )
, , .
, , ....
( )
. , -, , ....
? . . , . , . . ....
|