|
:
[ 02:22 18-06-2013 | | : 1359]
. . , , , , . . . -,- . . . , - , . , , , , . , , , . . . ! , . , , . , . , ,- , . , . - ,- , . - ,- . , , . -, . ,- . , , . -, ?- . ?- . - ?- : - . , ? , , , . , . , , . . . . : , , , . , , . , . , , . . . - ,- : - . . . . -, ?- : -, . , ? - ? , , . - - . ,- , . -, , , ,- , , , : - , . . . . , . -!- . , . . . . , , . . . , , , , . -!- . -!- , , . - ,- , . -! ?- , , , . -,- . -- , ,- ! - . . . . , . Ÿ . , , . . . . , . - . , ,- . , , . , . , , . , , , . . , , , . . ! , , . . , . . , , . -, ,- , . . , , - . -, ,- - , , , . . , , , -. - . - . , , . -, . , . , , - . , . . . - ?- . , . - - , , ,- , . -, . . ,- . - . - ,- , , - , -, . . . , , , . , . . , . - ,- , . - ,- . , . , , . , , , , . , , , . -,- , . - , ,- . . -, ,- . - , ?- : - , . - . ,- . - ?- . -,- . - , . ,- . , , . . , , , , . . , . - ,- . - ?- . , , , . , , . , - . . , . . , . . . , . , . , . . . . . . . , . , , . , . , , . , , - . , . , . . . . . , . , . , , , . , . - ,- . -, --!- . . - ,- . . - . , , , . Ÿ . , . . . . - ?- , . -. , ,- . , . , , . , . , . -, ,- : - , ?- -,- , , . . . ---!!!- , , . . - ,- . , , . , . , . . , , . , . . , . , . , , . . , , . , . , . , . . . - ,- . -,- : - ? , , , , . . , , . . , , , , . , , , . . , , . - . , . , - , . . , , , . , , . - ?- , . , , , , , . -. ,- , . - . ,- , , . , , . . . . . - . ,- , . . , , . - . ,- . , . . . . . , , . , , . - ,- . -. ?- . , . , , . , , , . , . -! ! ! , , , , . . . . , . , . , , , . , . , , . , . . , . - . , . -, ,- . - ?- . - , ,- . , , . -, , , . ,- . , , , , , , : - , , . . - . ?- . , . - . ,- . . , , , . - - . ,- . , . . . - . , , . , , . , , , . . , . , , . . . . , . - . . , . , . !- . - . ,- . , . , , . , , , . , . - ?- . . ! ! . - . . - . - ! ,- . - !- , . . , . . . . , , . . , . . , . . . , . -, . , . . - ?- . - ,- . - , , ,- , , . - ?- . - . . , ,- , . . , , . ! , , , . , . . , , . : - , . . . -, ?- . - !- , . , . , . . , , , , . - . . , , , , , , : - , : , . Ÿ . . , . Ÿ , , , . , , , . . , , - . . . , , , , . - ?- , . . -!- , . . . , , . . . , . . , . , . , . . , - . , , , . , , . . , , . , , . , , . , . . , . , . , , - , . . ,- , . . . . . , . . . ! . - ,- . , , , , . . , . , . , , . , -, , , . , , , . , , , . , , . -, , , . , , . - . . . , , . , , , . , . . , , , , . , . , , . . . , , . , . , , , , . , . , , . . , , . . . , . . , . . . . . . , , . Ÿ . . . . - . . . , . , . . . , , , , , . , , . , - . , , . Ÿ . , . . , . , . , , . . . . . , , . . , . , , , . . . . , , . , , , . . , , , . . , , , - , . , . , , . , , . , - , , , , . : . , . , , . , . . , , , . . . . , . . , . . , . , . . . ĸ. , , , . , , , , - . . - !.. !.. !.. , --!.. . , . - . - , , - . , , . , . , . . , . . . , . . . , . . , . , . . . ȅ . - . ! , . Ÿ . , . . . , . . . . . . , , , . . . . , , , . . . ȅ, , ! , , , . , . . , , , . . Ÿ . , . , , , , . , . , . , . . , . , . . ! -, ! - . . , , . , , . . , . . . . , . , , , - , , . , , . , - . ! - , , . , - , , . , . , , , . . . , , , . , . , . Ÿ . , . , . , , . , . - , , ,- , . -,- . . , , , , . , , . . , , , . , . . ? ! , . , , . . , . , , . , , . . . . , . , . , , . , , , . , . , , , . . , , , . , , . , , . . : , , . !!! . , , , , , , . , , , , . , . , , . -, , , , . , , . . ! , , . , , . . . Ÿ . ! ! ! , , . , , , , - , , . . - ,- , . . - ,- . . , . , . . , , , , . . . , , . . , , . . -! !- . , , . , . . , . , . . . , , . , - . , . , , , . . , , . . . , , , . , , , , . . , , . , , , . . , , , . , . . . , . , , . . , . . . , . , , . , . , . , . . . , , , , . , , . . - , . , , , . . , . . ! - , , . , . , , , . . : , , . . , . , . , . , , , . - . . ,- . . , , . -, ?- , - . - ?- . . . . . , , . , . . , . , . . . , , . , . , . . . . . . -, ,- , , : - ? , ,- . . , , , . , . -! , . ,- . -,- . , . , , . . , , , , , - . . - , , . . . . . - . . . . . . . , , . -. ! . . . . . . - , ,- , , . - ,- . , , : - . . - , ?- . - ,- . -, . . . , ? - !- , , . , , . , , . -. , - ! ?- . - ?- . -, . - ,- . - ,- : - . . . : - ? ? ! . , , , - . . , . , . , ? , . . . . . , , . - , ?- . -. , ?- . - ,- , , , , , . - , , ,- . . . . . , , , , . , ? . - , , , . ? . - . . . , . - . . . . , , . , . . . . , . . , , . , , . , , , . , , , , . , . , . . , , . , , , . , . - . ,- . . - -, ,- - . . - ?- : - , , . . - ? ?- . ---!- . , , , . . -,- : -- , . , . - ,- , . , , , , . -, ,- : - , , . . - . , . - ?- . -- , ,- . - ,- . -, ?! ,- . - ,- : - , . , . . . , , . - . , . , . , : - . , . : - ? ---!- . . . , . , , , - . , , . -, ?- . - !- , . , . , , . ? , , ? . : - !.. !.. , , !
:
,
,
,
,
.
,
,
....
. .
? ....
, . , , , , ,
! , , , ,
, , , , ....
" ",
,
,
, .
, ....
. ....
|