|
:
[ 20:02 18-02-2014 | | : 2156]
1 - ! , - -. , . - ? - , - . , , , , , , - , . - -, . , , - . , , , . - ! - . . - , - . - , - . - - ? - , , - . - - . , , : - , , , ! , . . - , , - . - , . 2 - ! - ! - ! - ! - !.. !! - ?.. (, , , ) ! - ! , , - - , . . . , , , , . . , . , - , , . - , - , , - . - ? - . - . - , ! ? - -. - . . - ! ! - , , - - : - --! - , - , . . - ! . - , . , - . " , - . - ". - , - , . - ? - . - ... , - , , , . . , . , , , . " - ". - ? -, , . - ? - , . . , . , - , - ... , , . , . , . - - , , - . , , , . , , , . . "", "" - . . , . , : " , ", - , , ... - , . , ( ), , , , . - ? - . - , . - . - . - ? - , , , , . - ... . - , ! , . 3 . - "", , , . - . - , . - , ! - - , , , , : - !.. - , , . , : - ! - . - : - , , ? - , -! - . , , , , . ? , - . ... . - ? - . - . - , , ? - . - ... , ... - ? - . - , , . , , - . - . - , - . - , ! - , . - ? - - . ? - . . - , ? - . . . - , , - . - , , - . ... , : - , . - ? - . . , , ... - . - . , ! - . . . -, . - , ... ? , , , , , - : , , , . ..., , ... , . , : - , ... . , ... - ! , ! - , . ... ! ? . , . , . , , - . , . - , ! - . , , . . - , . - , - . - ! - . - , - . . - ? - . . - , ? , ? - . - , , . , , . , ? ? . , - - . ... , : - , , . , , - . , , . , . , . , ; . , . . , , , , . - ? - . - . ... ? ? - . - . - . . 4 . . - ! - . - ! !.. . , , . ... . . , , - , . , ... , . . , - , ... , , , , , , , ... " . . . , , ! . - . ..." ? , . , : - . , . , -. . . . ... , . " !" , , . ", , !" . " ", , , , - . , . , , . - , , . : . , , , . , . , . , , . " , . , ", - . , : " !" "!" , : .
:
, , . threesome, , .
, , , , , , , , , ....
! , , , , , , , , , - ! !...
. , . - , ....
. .
- , , , , - 3 , ....
, . . , , , , . . - ....
|