|
:: -: roman210 1. ., "" . , "" - , . , . . , -, , . , , ? , , , . , , . , . - , - , . , , . , . - , , , ? , , , , , . . , , , . - ? , , . - , , , - . ? - - . . - . . . . , , . , , , . , , . , , . . - . , . . . , . , , . , . , , . , , , , . - , . , , . , , . , , , . - ? , . , , - , . - , ... , , - , , - , ? ? . . . ? ! . - , . - , , ? , , . - ? , . -, , . , ? - ? . , . - ? . . - . , , . - , . . . - ? . , , ? . - , . . ? ? - , . . - , , . , . . - ? . ? . - , - , - , , . , . . , ? - . . , . . , , . . , - . . . . - , , . , . , . , , ? . - . . - . . - . . . - . . . . . - , - , - . - . . , . . . . - , , . , . - . . ? . - . . - -? . - . . , , . , . , , . . . - , ? . - . . . , , . , , , . , . ******** , , . , . , , . , . . , , - , , , , , . - , - , , - ? , , . - ? . - . , . - ? . ? - , . . , , . - . . - ? , , . , , , , , -, . . . , . , , . . . . - ? . - , . - .- . - , . . - , . , . . . - . , . - . . - , - . , . , - , ,- . . - , . , , . - . - . - , , . - , , . - , , . - ? , . - . . ? , . , , . , , , , . , , . - , , . , - , . . . . , . , . , , . , - , , , . , , . , , , . , , . . , -, , . , . ! , , . - , . , . - , - ? . , . - . . - , . . , . ? . . , . , . - , . . , ? ? , . , , , . , , , , . - ,- - . , - . . . , , . , - . - . , . . , , . , - . - , . . , , . - -, - . . . , , ? ? . - , , . . . - , , . , , ? , , . - , . . - , . . , . . - , ? . - , , ? - . , . - , , . - , . . . , , , . , , , , , - . . , -? , , -? - , , , , , . - , . . , , ? . - , . . . .. - , , - . , , , ? , , . , . . - ? . - . . , , , , , , , , . - , , - . , , . , . . - , , - , - , . - , - . . ? - , , , .. - , - , - , . , . . - , , . . , , . , , - , , . , . - , , . . . - , - , ,- , , , , , , , , . , . - . . , . . - , - ? - , . - , . . , . - , , - , - , , , . - , . . - , , . - , - , - , . . - , , , . , , , ? - , . , , . . ? , , . , , . - , , , . , . , , . , . , . , . , , , , . . . . , , ? . . - , , , . . , , . , ? . , , , . . , , , . - . . , , , . , , , . - . , . , , ? - , , - . . - ! . -- , ! . . , , . , . - ! , -.. !! . , .. , .. .. - , , . . . - ? . - . . . - . . . , -, . , , , . , . , , , , . , . - ! , , . , . - . , , , . - --! - . . , , . - ! . . . , , . - --, -- - , - . - . , . , , ! ! ? , . , - , , , , . - , , . . , . . . - . . , . - , ? . - . . . - . ? - . - . , . , . , . - . . , , , - , - .. - , . . . , . . . , . - , ? . - . , . - . . , , . ? - , . . , , ? . - . , . - . . , , - . - , ? , . - . . , . , - , - . - ? - . - , - . , , . , . - . , , . , , , , . . - . , . - . , . - ? - . , , . - .- . , . - , . , . . , , , . - --, - - . . - ? , . - . . . - . . . . , . . . , - , . ? , , , , , , . - , . , , . , . , . - , - , . - . , , . , . - . , , . , - . , . , , , . , , . , (- ), , , , , . , . , , , . . . , , . . , , . , . . . , . , . , , , - . - ? . - , . ? . - . , . -- , . , , , , , , . , , , , ? , . . , , . . . , , . , . - . . . , -. . , , , , . , , - . ? , , , . . , . .. - ? . - , . , , , . . . , - . , . . , . . -, . , . , , . - ? - , , , , ? . - . - . , . , , , . . . . - , . . , . - . . . , , . . . . . . , . . . . - , , . , . , . . , , . . , ? - . . . - , , ? - ? . - . , . , , , -. . , , . , . , , - . , , , . . , - ? . - ? . - , ( ) , . , ? , , . . , . , . . , . , . . -. . - , ( , 1940- , () ) ? . - . . , . , , -13, . . , . - ? . - . . . - ? . - . , . , ? , . . , . . . , . , , . . , . , . . .- , , . , . . , , . . - . . , . . - . , , . . ? . , , , , . .- . . , . , , . , , , , . - , - , - ? - . . , , . . . , - , , - . - . . . - ? , . - , , - , - . , . , , ? . - , . . ? - . .- . - -? . - . , , : , , , ? , -, . , . , . - , ? . - ? , , . , , . , . . . , . , , , . , . . ** ** ** ** ** ** , , . , . , , . - . . . - ? - . - . - . , . , . - , .- , . . , . - .- , . , . - . . , . - , - . . - . . - , - , - . ? ? , . - ? . - . , , - , . , . , . , . - , - , , - , . - , - . , . , . - ? , . ? - . . . . . , . . , , , . , , . - .- .- ? - .. . , ! ! . - ? - . . , , - . . . . , - ,- ! , . . . - , - , - , , - . , . - , , ? ? - .- . , . . . . - . . , , , . . - , , - . - , . , . - -, - ,- . - . - , - , , - . , . , . . - , . , , . - , . . , , . ? , . , , . , . , , . . . , . , , . - . . , . . , . . - - , - , - , , , . , , , . , , . . - ? . - , , . . , - . , ? , , ? . . , . , - , , - , . , . ? . , , . . , . - , - , - . , , . , , , . . , , . ? , . , , . , - , - . , , , . , . , - .- ? - , . , , , . ? , . , . . , , , . , , , . , . . - , , , . . - , . . , . , - , - . , . . . - , . , . . . . , . - , . . , . . , . . - , , , ? . - , , . - , , . , . - ? . - . . , , . , , - . - , ? . , . . - ? , . . - . . , , . - , - , - , - , , . - ? , . , . . , , - . , . - ? . - . , . - . . . , , . ? . . , , , . - . . , , . , , , , -. - . . , . . - . , . . . . , , , , - , . - , , .- . , , . - , - , , . . , , . . , . - . . - . . . , , , , . - ? . - . - .- . - . . , . , . . - , , . . - . . . . . . , , ? . , . - -, - .- . . . - ? . - , - , - , . . . , , . . - , , , , . , . , , , . , , . - , , - , - , , , , , . , . , , , , . - , - , - . , . , , , . . , . , , . , , . - - . - , ? . - . , - . - ? . - . .- , .- . . , , . , , ? - . . - -, - . , , . . - ? . - . , .- . - , . - . . . , , . - . . . - - . - . . . ************* - , , . - . . , . - , , . . - ? . - , .- . . , . . , , , . . . , , , . , , . , . , . , , , , , . , . . . , , . . , . - , - , - . . , . , . , , . - . , , , . . , , . - .- . . , , . ? - , , - , - . . , , , . , , . - , , . ? . , . - . . . , . , . , . , , , . , , . - . . - , - , . , , , . , . , . . , . - . - --, - . , . , , . , . , , , . , . - . , . . . , . , ? , . , . - , . , . - . ! , , , , , . . - ? . - . . - ? - , . - , , - , . - . . , . - . , . , . , , . - , - , - . , , - . , , , . , , , . , . , , . , , . , , , , . , , , , , , . . , , . , , . . , - ? . - .- , . . , . - ? . - , , . - . ? . - , .- . . , . . - ? , . -. . , - , . . . , . , , . . ? - , - . , . - . . - . . . - ? . , ? , . . - . , , . - -. -. . ? - . , . , ? - --, ? . - . , . - . - .- . , . , , . - , - . , , . , , - . - . . . . - . , . , . , , , , . - , , - . 8 . 12 . . , . , , . , . , , . , , . , . , . , . ******************** 2. . , , , , . . , . , . - . . - . , , . . - , . , . , . , , . . - . , , . . - ! , , , . , , . . - ? , . - , . . . - . , . , , . , . , - , . , . , . - , - , , . . . , , . - . . . . ? - . , . , . - , . , . . . . , , , . - , , ? - . - ? - , . - . -. - ? - .- - ? ? ? - - . . , , - , - ? - . - , , , ? , , . - - . - . . , , . , . - , , . . . . - . . , , - . , . - , . , . , . , , , , , . . , . , , , , . , . , , , . . . - ! . , . , , . , , . , . . , . . - ! . , , , , . . , .- , . . . , - , , . . - , . , , , , . , . , , . , , . . . . - ? . - , , , . - , , . ? , ? , , , . , , - . , , , . . . ? , , , . . , , . . , , , , - , . , , , . , , . , , , , . ? , , , , . -. . . , , . ? , , . , , . , , , , . , . - , . , , . , . , , , . ? , . , , . . - . . , , , . - - ? . - - . . - , , . . ? , , . , , , , , . . , . , . - . , , , , . , , , , . , , . , . - . . , , , . , , . - , . , . - . , . - . . - ? . . , . . . , , . . , . - , - , - ? , , , . , . , . - ? - . , -13. , . . , , . . . , . , , . . , , . , , ( , - , ), , . ( -, 1940 ..), , . , , - . . ? ? ? - . . , , , , . . . , , . - . . . , . . , , , . , , . , - , , , - . , . , - , - , , , . , , , . , , . , , . , , . - , . . , . . , . , . , .. . - ,- . ? , . - . . . - , - , . , , , . . . - - . . , . . , , . - .. - , . . , , , , , . .- . , , , . - , , , , 1917 , , . 1941 1944 , , , , , . . - : , 184 , , , , , , , , , , , . , . , , , . . - . .- , , , . . , - , . . , . , . .. . . , , . - . . . , . . -. . . . , , . . . , , . . , - , , . , , , , . . , . , . , , , , , , ? ? , , . , , , . . , . , , , ? . ? - . , . , , , , . , . , . . .. .. . .- , . . , , . , . . , , . . - . , , , - , , - ? , . - , - . , . , , - - . , . , , , , . ? - . - , . , , , . , , , . . . , . . , , . . . , -. , , , : . , , , . . . , , , . , . , . . , , . . , . . , ? , , - - , . ... , , . 셻 , : . . . . . , , , . , : . . , , . . . . - . . , . ..- , - . . , -, - . , , . . - . , -. , , . , , . , . , , . - , . . . , , , . , , , , . . - , ? , . , ? . , , , . - - ? . - ? - . , , . . - , , -. , , , . , , . . . - . , - , . , . . . , , , , . , . , , , . , . - , , , . , , , , . . , . , , , . , , . , .. - , ? . - , . . , , , , . , . . , - , - , , . . . , . . , . . . . . . , . , . . , , . . , . , , - , - . , . . , , , . , . . . . , . - ? . - Ÿ . , . . - - .. . , . - . . , . , , , . - - , 酻 . . , , . - . . , . . , , . . - , . , , . - . , , , . . . - . . . 1942 . . , . . - , - . . , . - , . . - . . , . . - , - , - , - . . . . . , . , . , , , . . . , . . , , , . . . . , . . - , - , . . , . . , . , . . , , . , , . , , . , . , , , . , , . , , , , . , , , , . , . . , , . , . , . , . - . - , . , . - . . , , - , , . , , , , . , . , , . , . , . , , , , . . . . , . , , , . , . , , . , . . - , , , , - - , (, ), - . . - ? . - . . . ? . , . - , , - , - . , , , . , . - .- . ? - , . , . - .- , . ? - , ? . - . . . . - . - ? , . - , , , - . . - . , . . - . . . . , . - , , . , . ! , . - ? - . - . . . - . , - . . , , , . , . , . - . . . , , , , , . - , . . - . , . , . , , , . , , . . , . - . . - . . . - , . , . , , . . . - , . . . - ? ? . - . . , , . , . - .- . , , . - . . - , . . - ? . ? , . - , . - ? - , . , , . . , , . . . . . , , , , , , . - , - . , , . , , , . , - . . , . - ? . . - . . , - , , - , - . . , . - , ? . - , . , . - , , . . - , , . , , . - ? . - . . , , . . , , . . , . . . , , . . , , , . . - , , - , - ? ? , . . - , , , , . . , , , . , -13, . , , . . . . - , - ,- ? . - , , , , , . , , , , . , , . , , , , , . -, , . - ? . - . . . . , . , . , , , . , , , , , . , . . , , 1941 , . . , . , . . , , , 1942 , . , . , , . , , . , , , . ? - ? . - . - , ? . - , - , - . - ---, - . , , - , - . www.proza.ru . : -3 |