|
:
[ 01:43 09-07-2011 | | : 1729]
1. . , . . ? : , . , . , . ! . . , . , , : , -! s: . 2. . . : . - , , , . , , . , -, , . . , . , , , , , . , . , , , ! . s: ! 3. . , . , , . , . , , , , , , , , ! , . , . s: , . 4. , . , ! . , . , , . , , . , , . , . , , . , , , , . , -, . s: , . , ! 5. - , . ! , - - . , , ? , , , ! , -, , , . , , , , . , , , , , , . , . , , , . , , . , , , , . , . s: . . ! 6. , ! , . , . , . ! ! , , . , , , . . , . . , ! . . -. - , . , ! , . , . . . s: , , , , , , , ! 7. , . , ! , , . . , . , , , . . , - . , , . , ? . , . -, , , , ! -! s: , . 8. , ! , , ! , . , . , , . , ! , , , , , , . ? , - - - . , , , , , , , . , , , . . , . . , , ? , , , . s: . 9. , , , , , , , - . . , , - ! , , , , . , , , , . , , , ! . , , - ! , . , ! , , , , . , , , . . , ? , . , , , . , , , , , , . , , . , , . s: , ! 10. -, , . ( ) , , . , , , , . ! , ! . . , - , , , . , . , , , , . , , , , . , , , , , , . , , , . , , , . , , , . , , , . , , , , , , . , , , , , , . s: , , , , , . 11. . , , . , , , , , - . , , , . ! , , , , , , , , , , , , . , - ! , - , , . , , , . , , , . , , , . , , , , . s: , , . , - , , . , , , . . , , , , , ! , , - ! 12. , , , . , , , , , . , , , , , , . - , , . , ! , , - , , , , , , . , , , , , , , , , ! , , , -! , , , . , , , , , , , , , , , , , , , ! , , , ! , , . , , . , , , , - , , . , , , , . , , , , . - , , , . , , , , . , , c , , , . , , , , . , , , , , ! , . ! . , , , . , . ss: , , , , , , , , , , . , , .
:
" ",
,
,
, .
, ....
. ....
. .
....
. ? - , ! .
, , . , . , ....
. .
. ....
|