|
6
:
[ 04:15 23-01-2012 | | : 1222]
21. ! . - , ! ,- , . , , , : - ! , , . . , . . . . . . . . . , ! . . . . . ! . . , , . . -,- , . , . - , , , . ! . . -, , ,- . -?- . - ,- : - . , . . -!- . - ! ,- . . . , , , . - ? ,- . . . , . . , , , , . . , . , , , - . . . . , . . . . . , , . . -, ?- , . - , ,- . -? ? !- . Ҹ , , . -, , . -, ,- . . . . . . . . , - . , . . -, - ,- . . . . , . , . - ?- . - . . . . , - , . , , , , - . . ! , , . ? ? . . . . ? ! , - . . , , . . - . -, , . . , ,- . , . . ! . ̸ , . , , . - . ? . , , . , . . - . . . . . , . . . , . . ! . . , . . - . . , . . - ,- . -! !- . , . , , , - . , , , , . , , . , . , ? -. , , . , , , . . -! ! , , !- . , , , , . !!! , , . . , . . . , , , . , . -! !- . - , . . , , , . , . - , . , , . , . -! ? -?- . -, ! . ,- , . , , . -! ,- . , , . , , . - , ,- . -, , ,- . -! ˸ . ,- . . - . , . , . , . - . ? ? ?- , . -˸! , !- . - ?- - . - . . . . . , , , . . , . . ! . ,- . . -,- , , , . -, ?- , . - ?- . -, , ?- . - . : - ! ? . , , . , , , . . . , . , . . , , . , - , . . . , , , , . . , , - . , , , , . , , , , , , , - . . , , , . 22. . - . , . , , , . , . , . . , , . . , , , , , . - ?- . - ,- . - ?- . -. ? , ,- . . - ?- . - , . ,- . . . ! - . . . . , , , . - . . - . , , . - ?- . - !- . . -!- . - !- . , , , . . , , . , , , , , , . , . . . , , , , , . . ? , . . . , , . . , , . . . . . . , . , . . - . . . , . . , . . ! -. , . , . , - -, , , , . . .
:
., , . , " " , ....
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
|