|
7
:
[ 04:59 24-01-2012 | | : 1758]
23. . 23 . , . , , , . . , , . . - , , . ,- . -,- , , . - ,- . - ?- . -, - . -- ,- . , , , . . , . . , . , , . , , . - ? - !- , . , , . - !- . , . - . . - . - ,- . . , . . ظ , , . , . . - . ? . . , , , , : - , ! -- , ,- . ! , . -, ,- , . - . , , . . -, ,- . -,- . . , . - . , ,- : - ? - ,- . - , , ,- . . -. ,- . . - . . , . - . , , . . . , . -! ! !- , . , , . -!- . . - . , , . . , . - !- . -, ,- , . - ?- . . , , . . - ! ? , , . - , , , , , . . , , , , , . , , - - , . - . , , , - ,- . . . , , . , , , - , , . , - . , , - , , . , , , . , : -! ! ! !- . , , , . . , . , . -! !- . -!- . - . -,- . - ,- . - !- . , . . . ! ! 24. ! , . . , . . . ! , , , , . - , . . -!- . -,- , . , . , . , , . - ! . ,- - . - ,- . - ,- : - . ? , ?- , , . - , . ,- . -?- : -! ? - , ,- . -,- : -! ! , , . - ? , : - ? . -,- . . . , . -!- , : -, . - ,- , , . . . . -,- : -, ? ? . . . . - ? , ,- , . - , !- , . . . , , . -. ,- , . . ! ! , . , , , , . -! ! !- : - ? - . ,- : -. . . ! 25. . . . . , , , , - . . -!- . - !- , . . : - , . , , . . , . . , . , , , . , . , - , . , , - . , . - ,- , : - , . . . , , . , . . . , , . - . , . . . . . . . , , . , , - , . , , . . , , , , , . . , . . - - . , . : -, ? - , ,- . - . ?- . - ! , . - ,- . - ?- . -, , . . - , ? -- . . . . . , ,- . - ,- . , . , , . , . -, , ?- . -?- . - ,- - . -! ! ! ,- . -!!!- . . . . , !- , . -! !- - . -, ! , !- . . , . . , . , , - . . . . . . . - . , , , , - . . . - , -. . - ! , ,- , . - , -, ,- , , . , , . , . , . - ,- : - . . , ! -, ! ,- - . .
:
., , . , " " , ....
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
|