|
14
:
[ 10:05 31-01-2012 | | : 2049]
40., . , . - ?- . - ?- : - . , , : -. . , , . - , ? ,- . . , . - ?- , . -,- . . , , , . -!- : -- . , . . . . , , . . , . . , . -, , ,- . ? , . -. - . ,- - . , , - , , , . ! , . -! ?- . - ,- . - ?- . - ,- . . -, -, ?- , . - . . . ,- . -! . -,- . - ?- . - ?- : - . , , . , , . . . -. ? ?- - . - , . . ,- . : -! . . . -, ! , ,- , : - . . . , , , . , , , ? , , , . - - ?- , . - , ?- - . -- ,- . . - ,- : - . - - ?- . - . , ,- . , , , . - -,- . -! -,- . , , . , . . . . , , -, . , , , . -!- . . -!- . . - ! , ,- : - , ? . . , , . . - . . - . , , . . . -, ? ?- . - , ,- : -! ! . - - ! . . - ! . , . . . , . . , , , : -! ! , . - , ! . - . ,- . - ,- , . . , . ! . . , , , . ? . . . , , , -. . . - !- : -, ! -?- . -,- : -, - , . ! , . -. : , , ?. ? -, , ,- . -, , ,- . . 41. ! - , , . -,- - . . , , . -. ,- . . -! - ,- . - ?- . . . , . , . , . . - . . . . . . , . . -! !- , . , , , . , . . , . . - ,- . ! , - . . . - . . , , . . , . - !- . - , ?- , . - Ը, , ,- . - , ,- . . -!- . . -! !- . , , , . . . , , . . . . . -!- : -! ! , . -!- , , , , : -! ! . -! ! !- . . . . . . - ? . ! ,- -. , , . - ! !- . -, ,- , . . -! , ?- -, . - ? ,- , . - ! , ,- . , . . , , . . , . , , - . -, ,- , . 42. ! . , , , . . . , . , . , . . . , . -! . ,- . - ! ! ,- . . , , . - , ,- . -, ,- , . - . . , . ,- . . . - ,- . . -, ,- - . . , , , . . - ,- , . . -?- , . -,- - . - ,- . , . - ?- . - ,- . , , . , . , , . ! . . . . , . . . . - ?- . , , . - ,- . -. ,- . , , , - . - ,- , , . , . , , . . - . . ,- , . . - , , ,- -. -, . - . . , ,- . ? . . - , ,- : -- ? -,- , . -! !- . . -, , . , . - ?- . -˸! !- . , . . . , . -! . . ,- . -! , ! , ?- : - . . - ,- . - - ?- . - ,- . . -! ! ! ,- , . , . -! ,- , : -, . -. . ,- . -! ,- . - ?- , , , . - , - ,- , . - ?- . - ,- . -! . - !- . . . . ? . . - . . , ,- , , . -, ! . -, ,- . . . . - -!- . , . - ?- , . -! ,- . - . ,- . - ,- . -! ! ,- . -!!!- . - ! , . ?- . - ˸! ,- . . -! ,- . , . . . , , , . , , , , . , , . . -! !- . -!!!- . . . -, ?- . -! . ,- . , . - ! - . ,- . -,- . - . ,- , . . . . . -! , ,- . - ,- . - ? ,- . , . , , - , . , . , . - ,- : - . . . - . ,- . . -!- . . - . ?- . - ,- . - !- . . . . ! , , . . . . . 43.٨ Ņ , , - . . , - . Ը , . ? . . . . ? . . . . . . , . , , . . , . . , . - . . . , . -!- , . -! ! ,- . , , . ? ? . , , . . -! ,- . . . . . ? , , . . . . , , , , . . ! , . , . . . . . , , . , . , . . , , , , . , , .
:
., , . , " " , ....
, , , , .
, , - , .
, , , , - ....
, , , ... , , , - .
....
, .
, , , -, . , , , . , .
. , , , , ....
" ",
,
,
, , .
,
,
ظ , ,
....
|