|
, !
:
[ 17:33 03-02-2012 | | : 1978]
- ? , -,- , . - . . . ,- . . , . , , . - ?- . - ,- , . - ,- . -! , ,- . . . . - ,- . - . , . , . . , . , - , , ? , . . -! ,- , . - ? ?- . . . . , . ! ! ! - . ,- ,- , . -, ?- . - . , ?- . - , . , , . ,- . -,- . . , . , . - ,- . ! ? ? : -, . . -! ! !- . -! - ? ,- . - ,- . - . , ,- . -!- . - ,- . - !- . -! ! !- . - ,- . -! , ? . !- . - !- . . - . ,- . . . - . . . -! ? ,- , . -,- , , , , . -˸! ! !- . . . . . , . -! . . , , . , ,- . -! , ,- . - !- . . , , . , , , . . - . , . , , . . , . , . , , , , . , . . . - : . , , . -! ! ?- . - . ! . ,- . -! , !- , . - ! ,- . -! ! ,- , . -! !- ,- , . -! ?- . . - ,- , . -! ! !- , . -! !- . . -, !- . - , ,- , -! , , . ! ? ? . , , . - !- . -!- , -! . . -! ! ! !- , - ? -?!- . - ! ! !- ,- ! ! ! , , . . , . -!- . - ! !- , . , , - . . . , . . . , . , , , , . , , . -! ! ! ,- . . . . , , . ! ! ! ! , . . , . , , , , , . - , . , , , , . . -?- . . - ?- . . . . . . - ,- . - ,- . , . , . . . , . , . - ,- , . . ? ! ! ! , , ! ! , , , . , . . . - . , . . . . , . . , , . -,- ,- ! . . . , . , , . . . , . -, ,- - . -! , ,- , . -!- . . -. -. . , . . ! , . . , , . - . . . . . , , , . . . . . , , . , . - ? . . ,- . . . , , . . , ? , , . , . , , , . , , . . . . . . . , , , . , . , . . , , , . . , , . , . . -, . . . , , . , . , , , . , , . , . . , , . , !. 30 . .
:
.
,
.
,
.
....
. .
. , ....
, , . threesome, , .
, , , , , , , , , ....
! , , , , , , , , , - ! !...
. , . - , ....
|
, , , . , . . , , , , : , . , , - .
, .