|
...
:
[ 16:37 21-01-2014 | | : 1598]
-; , ; . , , . 1 - , , , , - , , . - , - . - , , - , . : - , , , , ... . - . - -?.. ? ? , ! , , - ... , , , , . - , , , , - . - ... !! ... ... , , ! - - , , !.. : - , , . , . - ?.. , ... , , ? , , ! - -, , , , , - , - , ! , , . , , , - . , . , , , ... , , , . , , . , . - . - , , -. - ? -? - . - ? - . - , -. , , : , , - , , , , , , . - , , , , , , , , , , . , , , maman, . - , , , , - . - ? . , , , . - , . , ... . - , ... , , . . . , , , , . - , : , , , . 2 - . - , . , - , ... , . , , . , , , . C , , , , "Rederere" , . . - , ; - . , ! - ? - , - . - - ! , , . , : " , , , ? - , , !" , . , , , , , , , , . , , N, , . , "". - , , , , ? - . - N , . - , , - . , . , , . - , ! - -... , , , - , . : , . , . , . , , ! , , . , , , ! ! - - , , - - , - , ! - . , ... !.. : -, , , , . " , ! - . - , , , !" , . , : " ! ! ! , !" , , " !" - . - - , . ! ... , , , ... , , , . , , ! , , . , , . . - : , , . - ! - - . - , , , , . - , , . ?.. , : - , ? , . , - - , . , , : ? : , . , , . , . , ... ; - , , . , . , , , , . , . - - , - , ... , , , , . . , . , ... ; , . , - -! - ! , . , , , , , . , . , - , . . . , , , ... , , . . , , . - , ? - . - , , . , , , , . , , , . , . -, , , -, , . . , . , , . , , . , , , . , . , ! - ! . , , , , , . , , . , , , . , . , , . , , ; , , , , , , : . , -. , , , ? . , , , . , . , , , , , . , , , , . , , . , , - -, . . , , , "", . - . , , , , . , , . , , , , , , , . , , , , , , . , , , , , . . , , . , , . - , , , , , : "..." , , , - , , , . , , . . , , , "" , , , . , , , , . . . , , . , , . , , -, . , , . . , , . . , , , : - , ? - , . , . : , , . , , , . , . . , , , , . - ! - . - , , , ... , . - , . - ! - . - -, ! - . - , ... , . . , -. , , , . , , , . . , , , , "". : , , , , , , , , . . , . , , , , , , . . , , . . , . - , ... , ! - . - , , , -. - - , ? - . , , , , , : - ? , . , , . , ... ; , . , ... ... , : , . - , , , ? - . - ?.. , ... , ... , , ... - , - . : , . . , - ? - . - , ? - ... ! - , ? - -, , . - ? - !
:
. .
- , , , , - 3 , ....
, . . , , , , . . - ....
. , , . , . 200. . ....
л 200. . , , , . 2ѻ , , - , . , ....
- ! . ?
- , . , . , . !
.
, ... ....
|