|
vs.
:
[ 19:22 23-05-2010 | | : 1941]
19 1920 , ! ? ! ! , , , , . : - !- , . , , , . , . 11 , . - ! - ? ?- . - , ,- , , . - ! - . - ? - . .. 21 1920 ?- , . - , .- . 10 , -, . , . . - , , , . , , , , , . , , , . : !- , ( ) . , . - , , . 13 . 6 1920 . . , , - . -, ( - ), , . . . - ?- , ,- . - . . - .- , . , . 12- 2 : - ? - ? : , , . , , .- . , . : ? . , , , . . .- 24 , . ! . . , , , , . . , . ?- , . , ! ; - , , . ! . , . 7 , . . 12 1920 , . , , . !- , . , ( ). !- . !- . . ! , . ,- , , , . , . , . , . , : ! . , ! 23 1920 , . , , . 23 , . , . , . , , , . . , , : ! ! , . ! ! ! ! ! !- , . , ,- , . , , , . , , , . , , . , , . , , , , . , - . , . , , , . , , , , , . , !. , . , , , . : ! ! , , , ,- , , , , . !- , , . !- .- , ! ! ! ! ?! ! ! , !- . . ?- , . ! ! , ! - ! , ! ! ! !- . , . , , , . : ! , , , ,- , . , . , , , , . , , . , , . , . , . , ? . ,- ,- , . .- ,- ? ,- . - ! ! ! ! , ! , . , 18 . ! 24 1920 . , , . !- . , , , . . : , !- , . , . . , , . , , - . , , , - , . , , , . , , , . , , . , , . . , , , . , - . , . , ! , , !. - !. ! !. . , . - . , . : - , .- ,- . ? ,- ,- . ! ! . . . ? . . , . , - . . , . , ? . , , ! , . ?- , : . ,- , ,- , . , . . ! , - . , . . . . , , . ?- . .- . ? .- , , , . -, . , . , . , , , , . . ! !- , . 4 1920 , , . ; . , , , . . , , , . , , , . , . , - . , , ; , , . , . , . . , . - . , . , , . , , , . ,- ,- -. , . . . , , , . . . ! , . , . , , , . , , . 10 1920 . , , . , , , , , . , , . , , . , - . , , , . , , , , . , - , - , . , , , , , - , , , . , , . , , . , . , . , , , , . , , -, , . , - , . , , , . , . , , . , , . , , . 28 1920 , , , . , . 98 . - . , , , , . , . , , , . - , . , , , . , , . . , . !- , , , , , , . , , , , , , . , , . . , , , , . , , . , , . , , - -. , , . , , , . , , , , , , . ( ), , , , . , , ! ? . !- -.- ! ! , - ! , !- . !- , - -, . . . , , . !- . : ! ! . , , , , , . , , . , , . , , , . . 2 1920 , , . , . . , , . ! !- , . , , , , , -, . , . . . ! , . . , , , . , : . , , , , . , , . . , , - . , . , , . , .
:
, , - , , , , , ,
....
, , ,
, , ,
, , , !...
, : : , !
, ....
. .. . , , ... . , , - ... , . ....
.
....
|