|
( 2 )
:
[ 16:43 20-09-2010 | | : 1259]
, . . 1 10 - , ! - , ! ? , . ! . - , . ! . - , ! . - , . - . . - ! . - ! . ,- ,- , : - , , , . , ( ), . . . ,- ˸,- ; , , . . , , , , . , . . : - , , , . , , , , . - , ,- ,- ? - !- ˸.- - - ,- ! ! ? . - , ,- ,- ? ! , . , . , , . ! - !- .- , , - - , - ? - , , .- , , , , - ! . - , ? - , ? - !- .- - . , ? -! , , ! , . - , ! ? ? : , . ! ,- ,- , , ˸, , , ? - !- .- - . ! - , !- . . - ? , , . , : , , , . , , ( , , , , ). 2 , , - , ( ): ! , , : , , , . , , . , , , - . . . - , - ,- , , : ,- , ! -! !- , , , , . : , , , ? , . , , , , - . , , , , - : - , , . ? , ,- ,- , , , . !- , : , - !. , : , ! , , , . ,- , , , . ! , -- , , , , , , , , , . - , ! : , , , , : , . , , - ! ! 3 , , . , , , , . . , - , , ! - ,- , , . , , , , , ( , ? )! . , . - , !- . - , , - ,- - ? - ! , , -. , !- . - , ? . - ,- ,- . - , . , . , , : - . , , , , , ?- , .- , , , , . - !- . ! , , - , . , : , , , ( , ) - , . , ! ! , , , , . , , . , . ! ! ! ( ) ( ) ; . , , ! , , . , , : . 4 . , . ! , , , , - , . , , , , . , , , ( ),- . ! , !!! , , , : - , , , !- , , , .- - , - ! - , - . - , . - , , . ,- ,- ! . , , , , , . , , -: . , , : . , . , - ( ). . - ?- . - - . - , ! - ?- . - - !- .- , . , , !- , -5. : . , , , . : ( , , ) . , - . - ( ), , : , , ; , , ; , , . : , , . : . , , , , , , , , . , : ; , , , ! , , , . , - . , , , ( ). , . , , , - ( ). , , . , . , , . , . , , : , , , , . ! ! -. ; , , , . , . - , !!! , , . - ! ! , . - ! , ? ! , ! - , . . : , , , , . , , , , ( ), . , , - . - , ? - , , , , ! - . - , , - - ?- . - !- . , . - , , , , ??? - , . . , . .
:
"" , ́ , , ambient .
, , ....
. .
. ....
, ! . !
. . .
, , , , , ....
, .. - , , , , . . , , ....
, , . , . , , , . , , , .
....
|