|
1_
:
[ 16:15 07-03-2011 | | : 1959]
-- -, ! , ! , , , . , , : , ! : , , . , : -- , ! , ! , ? ! ! - . - , , , , . , , . , , , : -- , ߅ , . , . : ! , ! . ? ? , !.. , , , , . , . , : -- , ? -- ? , ! . , ?! , , . , , , . , . , , , . , , , , . : , , , ! , , ! : - , , : - ? ? , ! - , , . , , , . , . , , , : -- - , . , , , -. : -- -? ? , , , . , . : - . , , , , , . , . , . , . , , , - . , , , - , , , ?.. . . . , , , - . . , . , , . : . , - . , , , . . , , , . , . , , . , , . , , , , . - . . , . , , , , , . , . (, , ) , , , , : -- , , . , . , , : -- ! , . , , , . , , , , , , , . , , . , , , , . , -, . , , . , , . , . . , , . , -, . , - , , . , , , -. , , , , . , , : ? , , : , . , , , , , . , , , . , , -. , , . , . , , . : . , , . : , : - . ? , , - . , , . , . , , , . , , , : , , , , ! , , . , , . , . , , : , , , , , , . , , . , , : , , , , . , . . , , , - . , , , . , . , , , : - , ! ! , . , , , . , , . , , . , , : , , , , , , , . , , . , , , . . , , , , , . , : ..., , . . , , , . . , . , , . . . . . , , . , , . . , ? , . , , , , , . , . , , , . , . , , , . , . . . , , . , , . , , , , . , . , . ---. -- . , . , , . , , , . , , . , , , . , , . , , , . . , . , , . , . , , . , , , - , , . , , - . 1200 , , - . , , , . , , , , . - . - - , , . , , . -- . ? . -- , ! . . , . : !. . . , . , . , . , . , . , , . : - , ? . , , . , , -- ! ? , . - -, ? , , , , -. , . ? , ! - , - . , , . , : , , , ... , . . , , . . . , , . . , , . , , - . , , , , . , , , -. , : , . . , , , . , , . , - - . , , , : . . , , , , -. , . , . , . , , . , , - . , , , , . , . , , , . , , , , , . , . , : ꅻ , - . -. - , , . - , , , . , . , , , , . , . . . . , , , . , . , . -- ? , , . ? ! - , , - . , , , , , . , , , - , . . -, , , , . , , , . -- , , , . , , : -- , ? , : , , , . , , . , - , , , . - , , , . , . - , , . , , . , . , , , . , , , , , , , , . : , - , . , . , , , , , . , , , . - : , . , , , . - , , , , , , . , , , , , . , , , , . , . , : , ( ), . , , . , , . , , . , , . , , , . . , , . , : . . - . , : -- . - , , , , . , , , . , , . . . , , , . -- , , . , , , . , . , , . , , . . , , 300 , : -- ! ! , , , . . , , . - , , , . , , , : , . - . , . , , . -- , . , , . -- , , . , . -- , , , . , . . , , . . , , , , , . , , , , , . , , , , , . , . - . , , . , - , . , . , . , , , , , , . , , , , , . , , , . , , . , : , , . , . , , . , . , , , , . : , , , . , . , , . , , . , , . ! . , , , , . , . ! ? , , : ! , , . , : -- , ? , , . . , : -- ? -- , , . , : - , ! -. , , , . , , : -- ! ... , , , . , , . ( ) , . , , . , . - , , . . , : , . , , , . , , , . , , . , , , , , . 븻 . -- , ! ? ? , ? . - ! , , ! . , , . , , ? , -: , , ! . -- , , , . ? -- -, . -- , . -- ?.. ? - . -- - . -- , , , , , ? , ... , , , , , , - , - , , ? ? ? , , : -- , ! , . , , . ! ! Ѹ ! , . , , , , , , . , , . , , . . , . , . , ( , , ) . . . , , . . , - . , , . , . . . - , , , . . -- , , . , , . . -- , ! . , . - , , . . . . -- , . , , : , , , . , , , . , , , , , : , . , : - ? . , . , : -- , . , , . , , , . , , , . , , , , . -- , , . , ? - ? -- , , . -, . . , , , , . , : -- , ? ? - ? . -- , , , , - , , -, . , , , . , - : -- , , . , , . , ? , . , . . , . , . , . , . , , . , . . , . , - . , . , , : . , . , , , . : ? , , , , , .
:
! , , , , , , , , , - ! !...
. , . - , ....
. .
- , , , , - 3 , ....
, . . , , , , . . - ....
. , , . , . 200. . ....
|
,