|
(.2)
:
[ 17:19 02-02-2012 | | : 1559]
***** , , . , . . . . ? ?! - ! ! ? . , ; , . . , . , . , . . , , , , . . , , , . , , , . . ? , , . - . . : : , . , . , . - ? . . - , , , : , . . , , , . . - , . , . . , , . , . . , , . , : - . . , . - ? - : , ! ! ? , . - ! - , . , , ! ! ***** . , . , . - , . .- . , ! . . . , , . - ! . , . - : , . - . . . - , . ! . . . . ? . - - , - , ,- . , , . -, , . - , , . , . . - . , , - , . - , : , ! , . ! ! ! ?! , ? ?!!! ! ! !!! - . . . , . . . . - , , , , . : . - . - . . - . . . , . ***** . . , , , - . : , . . : , , . . , , , , , . . . . - - , , . . , . , , , . , . : , , . ! , , , , . : , , . , , , . - ! ! ! , ! ! ! , ! . . . - , ! ! . . . . - , , . - . . , , . , : ! . , . - , , , . . . , , . , . ! . , , , , . ! , . . . ! , , , , , ! . ? - , , , , . . , . ? . , . , , , , . . . . ***** . , , . , . . , , . . , , . . , , : , . . : , . , , . . . . . , . : . . , , . , , - . ! ! . , . . - , ? . - , ! , ! , , ? , , . , . - . , . , . , . , . , . . . . , . . . . . . . . -, , . ! , , . . . - . : . , , . . . . , , , . . . , , . , , , . . , . - . , , - . . . , . , . . . . . , , , . - , , , . . . ! ! . , . . , , , . . . . , , . . . - . , . - , ! , !!! !!!!!!...
:
- , . - . , , - , , , - - , !...
- , .
-, , .
, ....
...
, - , . : . , .
, , .
!...
, , , - , , , , , , , , , , - , , - , - ,
|