:: - ( )

( )

:
   [ 20:11  16-09-2014 | | : 1959]
.
, , .
14 1979 , . , , , . , . , . , , , . , - , , . , , , . , , , , . , , , , , , , . . , - , , . , , - , . , , . , , , . , , . , , . , , . , , , - , . , - , - , , , . , , . , . . , . . - , , . : , . , . , , , . , . : , , . , , - , . , . , , , - . , , . , , . , , , , . , . , - . . , , . : , - , , , , . , - , , , , - , , - . , - , : . , , , , , , . , , , . , , , : , , , . : , , . , . .
- , . . , , , . . , . , , , - . , - , . , , . , - . , , , - , . , . , , . , - , - , . , , , - , , , , .
, , . , , , .
, . , , , , . , , . - . , . , . , , , . , , , . , . , . , , , . , , . , , . , , . , , , . , , , . , , , , . , , , , . , , . , , - , , , . , , , , . : ? , . : . , . - , , , , . , : , - . , ? ?. . , , , , , . , , , , , , . . , , - , . , , , , . , , . , . , , : , - . , . , , , , - . , , . , , , . , , . , . , , , , , . , , . , - . , , , , , . , , , . , , , , . , - , , . , , , . , , , . , , , . , , . , - . , . , , , , . . , : , , , , , . , . , , . , , , , , . , : . , , , , , , . , . , , - : - , . , , , , , . : , , . , : . , , ? ? , , . , , - . , , , , , - . : ! , , , . , , , - , , . , , . : . : , . , , , - . , . , . , , , - , . , , , - , . , , , - . , , , : . , , . , , . , , , , . , , - , . , , . , - . , . , , , . . - : - . , , - , . , , , . , . , . - . , , , . , . , - . , , , . , - . , . , . , , . , , , , . - , , , . - , , , . : , , , , - . , , .




-


, .
, , . . . , . . , , , , , . , . Ÿ , - . , , , , , , . , , . , . , . , : , . , - . , , , . , , . , . , , - . . , , . , , : . , , . , , : - , , , . , , . , . , , - , . , , , , , , , . , , , . - . : , , , . - , . , , , . , , , , . , , , , , . , . , , , . , , , , , , . , . . , . , , , . , , . , , , , , . , , , , , , , , . , , : , , . - . , , , , , . , : , , , - , - , , . , , . , - , - , , , , . . , - , , . , , , , . , , , , , . , , , . : . , , , , , , , . , ? , , . . , , , . , , - , - . , , - , . , ? . , , ? , , . , - , ? , , , : , , , , . - , , -, , . , . , , . , . , , , , , . - , , , , , - . - , - , , . , , . , , , , , , . : , , , , , - , , . , , , , , , , , , , - . , , , , , . , , , , , . , . , , , , .. , - , 3 , 15 , 21 33 .
: 1 1 1.( )
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1.(15 )
1 1 1 1 1 1 1 1 1
1 1 1 1 1
1 1 1 1 1 1(21) 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (33 ).
, , , , , , , , . 33,50,90.
, , . , . , . , , , : , , , , , , , . , , , , , . , , , , . , . , , - , . . , , . - , - : .
.
, , , , . , . , , . , . - . , , , , , , , . , , , , , - , . , .
, , , , : , , , . , - , - , . , , , , , , , , . . , , , - . , , . . , , , , : .
- , , : , , , , . , .
, , . , - , , , . , , . , , . , , , - , - . , . , , - , . , , - , , , , . . , , , - , . , , - . , , . , , , . , . , , , , , , - , .
, , , , -, , . , . , , . , , . , .

. 8 .

, . , , , . . , , - . , , . , , , . , , , , . , , , , , , , . , . , , , . , , , -. . , , . , , . , . , .
- , .
- , ?
- , - .
- , .

. , , . , . , , , . , , . , , , , , . , , . , , , . , , . ? - , . , , ? , , , . , , . , . , , - . , . , , , , . , . , , , . , . , , . , . , , , . : , , . , , , - . , , . , , . , , . , , . . . - , , , . , , , , . , , . , , . . , , . : ? , , - , , , , , - . , , . , , , , - . , . , , , , . , , , . , - , , . , , , , , . , , . , , , . , . , . , . , . , . , . , , . , . , . , . . : , , , . , . , . , , . , . , - , , , . , , , . 8 , , . : , , , , . , , , , , . .
, , - , , .
, , , , , . , , , , . , , : , . , - . , , , , , . . , , , . , - , . , - . , : , , , - , , , . , , . : . , , , , , . : , - . , , , : , , , . , , , - , , . , , , , , , , . , . , , . , . , - , : , , . , , : , , - , , , , - , - , - , , , - . , , . , , , : . , - , , , , , : , , , . , , , , .
, , , . , : , , , - , - , , , , .
: , , , , , , : . , , , , - , , - . , , , , , , : , . , - - . , , , , , , , . , . , , . , , . , , , . , , , , , . . , , , , , , , - , . , , , . , , , ? - . , , . , . , , . , , , , , . , , . . , . , , , , , , , . , . , , , , , . - . . , . , , - , . , , . , , . , , . . , - , . , . , , , , , , , . , , . , , . , . , , , , , . , . , , , . , , , , . , - , , . , , , . , , . , , , . , , , . , , , , . , . , . , , , , . , , . . , , , , . , , . -, . , , . . , , , , , , . , , - . , , , . , , , . , , , , . , , - , , , , . , , , , . , , , , . - , , . - . , : , , , , - . , , - , , . , , . , , , .. , - , . - , .
- , , . , , . , , , , . , , , , , : , , . , , - , , , , , . , - - , , - , . , . , , - : , . , , , - , - , , . , , , , , . , , - , , . , , , - . . , , , , . , , , , . , - , , , , . , . , - . , , . , , , , - . , , , , . , , , , , , . , , . , , , , , , . , , , , , . , , , - , , . , , . , , , . , , , , . . , , . . , . . -, , , , , . . , , , . . , , . , , . . . . , , , , . , . , , . . , , . , , , , . , , . , , . , , . , , , , -, . , , , , , , , , . , , , , , , . , , . . , - , , , , - , . , , , , , , , , . , , , - ? - : , , , , . , , , . , , , , . , , , . , , - . . . . , , , - , , : , - , , . , , . : , , , , , , , . , , , . - . , , , , , . , , , , , , , . , , - , , : ? - . . , . , , , . , - , : ?. , - : , ?, , . ? - . : . , , : , . : ?, - , , . , - . : , , . , . . : , , . , . , , - , . , , , . . , , : ? , : , , . . . , ,. , . , , , , , , - , . : , , , , . , -, , . - , , . , , , . , , - , , - , , . -, , , . , - , , , , , ,
, - , . , . - , , - , , . , . , - , , , . , . . - , . , , , , . : , , , , . , , , , , , , . , . , 21.09.2009 , , . - , , , , , . .
, . , , , , , , , . , , , . , , , . , , , , . . , , , 09366467 90. , , , , . , , . , , , , , , . , , . , - - , . , , , . , - , . , , , , : , - , , , , , . , . , . , . : , , , , , . , , , - , . , - , . , , , , . . , - , - ? , , , . , , , , , . , , , , , , , . , , , , . , , , . , . . . , -. , , , , , , . , , , , , - , , . - , , - . . , , , , , , , , . , . , , , . , , .


-




,

,
-

, .
, , - , .
, . : , , .
, .
, , -
, . , .




:





-9



#0 21:25  16-09-2014    
#1 21:42  16-09-2014    
!
#2 21:44  16-09-2014     
#3 07:32  17-09-2014     
, ? .
#4 07:58  17-09-2014     
, . .
#5 10:59  17-09-2014    
, , , / / . , . .
#6 00:58  18-09-2014    
,... ?
#7 12:37  18-09-2014    
.


login
password*

02:05  01-06-2023
: [9] []

, , ,
, , ,
.
.

, , .
- , ....
09:05  26-05-2023
: [8] []
...
09:56  24-05-2023
: [20] []
,
...
,
.

,
, .
,
, ?...
09:57  20-05-2023
: [25] []
. , .
, , !
, , , . :
!

, , .
, , , !
, , .
....
19:14  19-05-2023
: [19] []
,

, ( ).

,

.


? ?

.



....