( z)
:
[
19:32 01-06-2009 |
| : 1711]
....................................................................................................
.
. , ... , . , , , , . , ?....
.
....................................................................................................
.
. . . - , , . , . , , ... , : (, , . , () , , ), , , . , . . , .
.
, , , . , ( ) , : , -, , - -, Zippo. , ( ), ( ) ( , ) . ( ) - , +4 . , , +10, Zippo . - .
.
, ... , ... - . . . ... ... ... ... . .... . ... . ... , ??? - ...
.
, : , ???. . , , , () - , - ...
.
!... !!!... , ?!!!... ... - ...
.
... , , , ... , , . . , . +4 , , , , ...
.
Ƹ , ( , ) . . . - - . +10 Zippo . . . .
.
, , , . . ... ...
.
......................... . .....................
.
, . , , . , , . . , , .
.
. - . , . . , , . , , . . , ! ! . ! , , , , , , , (- , , , , , , , ), , , , , , , , ... , , ... ... ...
.
, . 1- , . . . . , . , , . , .
.
, , . , . , . ...
.
.......................................................................................
.
, ! ... - , , , : ... ., ... , : - . . , , , , - , , . , . , . !!! , ...!!! ( - , , , ...)
.
, ! , , : , . , , , ... ... ..., !!!... !!!..., !... - .
.
!!! (, , , ???...) - !- !!! (, , ???..., ?...) - -!! - , !!! - - , , ??? !!!. .... . , , ...
.
.............................................................................................
.
, , , , , , , .
.
............................................................................................................
1 2009.